Reviews

Reviews

Super!

Rated 5,0 out of 5
5 november 2023

Ik ben van de week bij een erg leerzaam filosofisch café van Lieneke geweest.

Het was heel leuk hoe informeel zij haar verhaal deed. Ook na afloop was het nog erg gezellig om erover door te praten.

Rob Simons

Verwondering

Rated 5,0 out of 5
3 april 2023

Ik heb de cursus Wijsgerige antropologie gevolgd bij Lieneke. Ik heb niet alleen veel geleerd in korte tijd over wie de mens nu eigenlijk is maar vooral ook geleerd om met (meer) verwondering naar mezelf en de wereld om me heen te kijken.

Lieneke werkt met overzichtelijke presentaties waarin veel korte interessante filmpjes over filosofen verwerkt zijn. Ook draagt ze veel toepasselijke literatuur aan die aansluit bij het aandachtsgebied van de cursus.

Ik vind Lieneke een goede gespreksleidster die ervoor zorgt dat iedereen aan het woord komt en ook op een goede manier het gesprek terugbrengt naar het onderwerp van de discussie als het dreigt af te dwalen.

Met andere woorden: meld je aan en verwonder je.

Josefien

Filosofische coach

Rated 5,0 out of 5
12 december 2022

Lieneke is een geweldige filosofische coach, ik raad haar zeker aan, ook tegen perfectionisme!

Filosofische coaching is eigenlijk mentale coaching. Zij stelt de juiste vragen. Dit kan op elk niveau!

Annemartine

Praktische Filosophie

Rated 5,0 out of 5
16 mei 2022

Lieneke heeft een bijzonder boeiend manier om een reeks belangrijke filosofen en hun theorieën uit te leggen en te bespreken. Ze weet waar ze het over heeft, en ze weet het heel goed te brengen. Het was een fijne groep waarin ieder op hun gemak voelde. Lieneke moedigde ons aan om vragen te stellen en opmerkingen te maken. De sfeer was goed, en de discussies levendig! Ik heb veel geleerd, en wil nog veel meer leren. Ik zou de cursus zeker aanbevelen.

Jane Brooks

Praktische Filosofie, een terugblik en aanbeveling

Rated 5,0 out of 5
5 mei 2022

Ik heb de cursus Praktische Filosofie, van de Volksuniversiteit, als bijzonder prettig ervaren. Er wordt een reeks filosofische theorieën behandeld die elk een visie op de mens geven. Na elke les heb ik de aangeboden links bestudeerd, en vaak ook nog additioneel materiaal gelezen.

Lieneke weet de stof goed en compact te brengen, en creëert een open en informele sfeer waarin iedereen aangemoedigd wordt zijn of haar vragen en gedachten te verwoorden.

Ik heb met veel plezier deelgenomen aan de cursus, en kan hem iedereen aanbevelen.

Paul Cornelisse