Reviews

Reviews

Gesprekken vol energie

5,0 score
23 oktober 2020

Na een gesprek met Lieneke krijg je energie. Lieneke is een schat van een vrouw, positief ingesteld en helpt je om allerlei zaken van verschillende kanten te bekijken op een uitermate prettige manier. Ik ben blij dat ik haar heb leren kennen!

Jo

vernieuwend anders leren denken

5,0 score
14 september 2020

Lieneke Derks is inspirerend en geeft je een vernieuwende visie en nieuwe vibe op het ├índers’ denken vanuit de filosofie. Ze is kundig, wijs, belezen en zij is tevens een boeiend mens met levenservaring. Gesprekken met haar inspireren mij ook enorm en ze is een uitstekende coach. Een unieke ervaring!

Monique

inspirerend en vernieuwend

5,0 score
10 september 2020

Lieneke Derks is inspirerend en vernieuwend. Een gesprek met haar getuigt van inzicht, kennis, wijsheid en ook van een dosis levenservaring. Een combinatie, waarbij ze in praktisch opzicht heldere tools aanreikt en een vaste manier van denken kan doorbreken, je hierdoor aanzet tot een ander spoor. Daarom is het zo prettig met Lieneke te praten, de dosis humor die ook passeert en soms confronteert, is een welkome aanvulling.

Monique Rutten

Oprechte interesse

5,0 score
9 september 2020

Lieneke weet feilloos door vastgeroeste denkpatronen heen te prikken. Ze heeft mij, met confronterende tegenvragen, uitgedaagd om mijn gedachtengangen en gedrag opnieuw te bezien. Lieneke velt geen oordeel en is oprecht geïnteresseerd.
Door onze gesprekken heb ik meer inzicht gekregen in de problemen waar ik in het dagelijks leven tegenaan loop. Ik heb nu veel minder last van spanningen en voel me beter in balans. Bedankt Lieneke.

Annemarie

Helderheid, en eerlijkheid

5,0 score
5 september 2020

Ik kwam bij Lieneke terecht omdat ik op zoek was, naar meer inzicht in mijn gedachten en gevoel. Om uit mijn eigen bekende cirkel te stappen. De gesprekken / ‘coaching’ gaven mij rust. Lieneke communiceert helder en brengt een boodschap op een no- nonsense manier, zonder oordeel.
Er was maar een half woord nodig om tot de essentie te komen die verrassende inzichten leverde.
Ik wist dat wat door Lieneke werd gezegd, oprecht was en meestal on-ontkenbaar doeltreffend. Bedankt!

Liesbeth Hermans