Reviews

Reviews

Praktische Filosophie

Rated 5 out of 5
16 mei 2022

Lieneke heeft een bijzonder boeiend manier om een reeks belangrijke filosofen en hun theorieën uit te leggen en te bespreken. Ze weet waar ze het over heeft, en ze weet het heel goed te brengen. Het was een fijne groep waarin ieder op hun gemak voelde. Lieneke moedigde ons aan om vragen te stellen en opmerkingen te maken. De sfeer was goed, en de discussies levendig! Ik heb veel geleerd, en wil nog veel meer leren. Ik zou de cursus zeker aanbevelen.

Jane Brooks

Praktische Filosofie, een terugblik en aanbeveling

Rated 5 out of 5
5 mei 2022

Ik heb de cursus Praktische Filosofie, van de Volksuniversiteit, als bijzonder prettig ervaren. Er wordt een reeks filosofische theorieën behandeld die elk een visie op de mens geven. Na elke les heb ik de aangeboden links bestudeerd, en vaak ook nog additioneel materiaal gelezen.

Lieneke weet de stof goed en compact te brengen, en creëert een open en informele sfeer waarin iedereen aangemoedigd wordt zijn of haar vragen en gedachten te verwoorden.

Ik heb met veel plezier deelgenomen aan de cursus, en kan hem iedereen aanbevelen.

Paul Cornelisse

Eerst zien, dan geloven, dan doen 🙂

Rated 5 out of 5
4 mei 2021

Lieneke is Filosoof en trainer. Ik vind het een gouden combinatie. Haar levensenergie werkt aanstekelijk. Ze is bij uitstek de persoon die kan denken in mogelijkheden en die deze ook voor jou ziet. Lieneke helpt je om op een unieke manier naar situaties te kijken en je overtuigingen te onderzoeken. Haar ervaring als trainer zorgt ervoor dat je ook echt iets gaat doen met je nieuwe bevindingen. Kortom, iemand waarbij veel nieuwe ideeën opdoet en iemand die je leven weer een andere wending geeft!

Suzanne Marks

Gesprekken vol energie

Rated 5 out of 5
23 oktober 2020

Na een gesprek met Lieneke krijg je energie. Lieneke is een schat van een vrouw, positief ingesteld en helpt je om allerlei zaken van verschillende kanten te bekijken op een uitermate prettige manier. Ik ben blij dat ik haar heb leren kennen!

Jo

vernieuwend anders leren denken

Rated 5 out of 5
14 september 2020

Lieneke Derks is inspirerend en geeft je een vernieuwende visie en nieuwe vibe op het ánders’ denken vanuit de filosofie. Ze is kundig, wijs, belezen en zij is tevens een boeiend mens met levenservaring. Gesprekken met haar inspireren mij ook enorm en ze is een uitstekende coach. Een unieke ervaring!

Monique