Reviews

Reviews

Eerst zien, dan geloven, dan doen ­čÖé

Rated 5 out of 5
4 mei 2021

Lieneke is Filosoof en trainer. Ik vind het een gouden combinatie. Haar levensenergie werkt aanstekelijk. Ze is bij uitstek de persoon die kan denken in mogelijkheden en die deze ook voor jou ziet. Lieneke helpt je om op een unieke manier naar situaties te kijken en je overtuigingen te onderzoeken. Haar ervaring als trainer zorgt ervoor dat je ook echt iets gaat doen met je nieuwe bevindingen. Kortom, iemand waarbij veel nieuwe idee├źn opdoet en iemand die je leven weer een andere wending geeft!

Suzanne Marks

Gesprekken vol energie

Rated 5 out of 5
23 oktober 2020

Na een gesprek met Lieneke krijg je energie. Lieneke is een schat van een vrouw, positief ingesteld en helpt je om allerlei zaken van verschillende kanten te bekijken op een uitermate prettige manier. Ik ben blij dat ik haar heb leren kennen!

Jo

vernieuwend anders leren denken

Rated 5 out of 5
14 september 2020

Lieneke Derks is inspirerend en geeft je een vernieuwende visie en nieuwe vibe op het ├índers’ denken vanuit de filosofie. Ze is kundig, wijs, belezen en zij is tevens een boeiend mens met levenservaring. Gesprekken met haar inspireren mij ook enorm en ze is een uitstekende coach. Een unieke ervaring!

Monique

inspirerend en vernieuwend

Rated 5 out of 5
10 september 2020

Lieneke Derks is inspirerend en vernieuwend. Een gesprek met haar getuigt van inzicht, kennis, wijsheid en ook van een dosis levenservaring. Een combinatie, waarbij ze in praktisch opzicht heldere tools aanreikt en een vaste manier van denken kan doorbreken, je hierdoor aanzet tot een ander spoor. Daarom is het zo prettig met Lieneke te praten, de dosis humor die ook passeert en soms confronteert, is een welkome aanvulling.

Monique Rutten

Oprechte interesse

Rated 5 out of 5
9 september 2020

Lieneke weet feilloos door vastgeroeste denkpatronen heen te prikken. Ze heeft mij, met confronterende tegenvragen, uitgedaagd om mijn gedachtengangen en gedrag opnieuw te bezien. Lieneke velt geen oordeel en is oprecht geïnteresseerd.
Door onze gesprekken heb ik meer inzicht gekregen in de problemen waar ik in het dagelijks leven tegenaan loop. Ik heb nu veel minder last van spanningen en voel me beter in balans. Bedankt Lieneke.

Annemarie